neljapäev, 30. jaanuar 2014

Hommikupudrust

Olen nüüd üritanud igal hommikul korralikult putru süüa. Kui rohkem aega siis teen ka omletti. Varem oli aga minu jaoks pea vöimatu jõuda endale ja ka lapsele hommikuks puder valmistada. Kuna käin enamasti just hommikul trennis siis on iga sekund arvel ja väärtuslik. Ma kardsin, et kui mikrolaineahjus putru soendaksin, siis ei maitseks see nii hästi enam, aga ma eksisin väga rängalt. Maitse täpselt sama. Nüüd olengi öhtuti teinud kahe päeva pudrud ette ja see on löpetanud hommikuse vöileibade harjumuse ja köht püsib ka oluliselt kauem täis :).
Täna jälle 2 päeva putru ettevalmistades panin tähele, et kiirkaerahelbestes on isegi rohkem kasulikke aineid (sh. kiudaineid) kui täistera kaerahelbetes. Aga miks räägitakse siis pidevalt, et kiir variant on nirum? Äkki on mõni targem, kes oskaks seletada, kas on üldse mingit vahet... just tervislikkuse koha pealt :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar