esmaspäev, 17. juuli 2017

Retsepti katsetus - Kreemjas juustu-šokolaadikook




Toon Teieni järjekordse retseptikatsetuse. RETSEPTI LEIAB SIIT! Tahan seda jagada just seetõttu, et tegemist on ülilihtsa retseptiga, mis valmib väga kiiresti. Ainuke raske koht on šokolaadi sulatamine, aga kui see juba käpas ja kannatlikust jagub, siis on ka see kerge. Mina kaunistasin koogi maasikatega. See andis mõnusa värske maitsenüansi juurde ja valge šokolaad, mida kasutasin, oli samuti maasikatega. Minu pandud täpsed kogused leiab allolevalt pildilt ja allpool on ka 100g makrotoitainete sisaldus. Kasutasin light Philadelphia toorjuustu ja seetõttu sai see kook üsnagi makrosõbralik. Kui on küsimusi, siis küsige julgesti kommentaarides ;)! 



Ma kasutasin 24cm koogivormi (retseptis 20cm) ja seetõttu jäi kook ise üsna õhuke. Põhja jaoks panin küpsiseid veidi rohkem, aga seetõttu läkski tasakaal veidi paigast ära. Teinekord suurendaksin kõiki koguseid ja kaunistaksin millegi magusamaga isegi :). 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar