kolmapäev, 2. august 2017

Retsept- munavalgemuffinid


Need makrosõbralikud ja valgurohked muffinid valmivad ülikiiresti ja maitsevad hästi ka jahtunult. Serveeri kõrvale värsket salatit või snäki niisama. Sisse võib panna igasuguseid asju, aga minul said need siis sellel esimesel katsetusel järmised.








Kasutada tuleks silikoon muffinivormi. Siis tulevad need kergesti välja ja pole vaja lisa õli panna. Alla tasuks panna ahjuplaat või vorm, et oleks kergem ahjust välja võtta. 
Selleks, et makrotoitained ühtlaselt jaotuksid muffinite vahel, kaalusin ma igasse auku täpselt sama palju lisandeid
120g Nõo pitsakatet (igasse vormi (6tk) 20g) 
60g shampinjone (10g igasse vormi) 
60g paprikat (10g igasse vormi)

Kui lisandid pandud, siis kallasin igasse vormi ühepalju Balticovo munavalget ja kokku sain 500g. 

Lisasin maitseaineid - himalaaja sool, basiilik, paprika, karri (kuivatatud kujul siis kõik, Santa Maria toodang) ja segasin teelusikaga kergelt läbi. 

Kõige viimasena lisasin 30g Atleet Pasta riivjuustu (5g igasse vormi) 

Seejärel 200c juures umbes 30 minutit (oleneb ahjust) ja valmis need ongi ;). 

(Kõik kuus muffinit) 
1 muffin 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar