reede, 8. september 2017

Retsepti katsetus: Kohupiima-toorjuustu õunakook + Minu arvamus LOHILO proteiini jäätistest

Kõigepealt sooviksin rääkida LOHILO jäätistest. Olen tänaseks ära proovinud kõik maitsed, mis meil siin Eestis saadaval on ja kavatsen tõsimeeli ka Soome sattudes kindlasti selle jäätise sealseid maitseid ka proovida. Minu lemmikud on Cookie Dough ja Double Chocolate. Mul on tõsine sõltuvus neist tekkinud :D ja ausalt on üsna raske neid poes mitte korvi visata. Piirangu nende tarbimiseks seab kindlasti nende hind, kuigi pean mainima, et Tartu Kaubamajas on need kõige soodsamad ja mul on siiralt kahju, et alles nüüd selle fakti avastasin :D. Olen proovinud ka selle batooni variandi ja see maitses ka imehästi - ülišokolaadine ja mõnus pähkliküllus sees. Nii, et kui Te veel ei ole neid jäätiseid proovinud, siis kindlasti soovitan. Mulle need küll väga meeldivad ja just niisama topsist söömiseks. Mõnus vahepala ja lihtne makrodesse sobitada neid. 


Nüüd siis koogist lähemalt. Õunakookide aeg on käes ja mul on päris mitu retsepti, mida proovida soovin. Esimene õunakook sel aastal on siis Kohupiima-toorjuustu õunakook, mille RETSEPT ASUB SIIN! Kook sai ülimahlane ja mõnusalt kreemja sisuga. Järgmine kord jätaks lisasuhkru täiesti ära, sest juubelitordi pulber on isegi piisavalt magus ja vanilli kohupiimakreem samuti. Õunteks kasutasin Martsipani õunu, nii et ka need on piisavalt magusad. 



Selleks, et saada samu makrosid (pildil, 100 servingut = 100grammi valmis kooki)

Puru/põhi: 
1 pakk (449g) Vilma täisterajahuga juubelitordipulbrit
0,5tl kaneeli (panin veidi rohkem) 
200g 82% võid 

Sisu: 
505g õunu (kaalutud kooritult ja tükeldatult) 
298g (1 toru) Alma vanillimaitseline kohupiimakreem 
70g Alma maitsestamata rasvatu kohupiimakreem 
200g Light Philadelphia toorjuust 3% 
3 muna (147g) 
14g pruuni suhkrut
1,5sl mannat (22g) 

Valmistamise õpetus retseptis. Kokku tuli 1835g kooki. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar