pühapäev, 26. november 2017

Retseptikatsetus: Kalkunikarri -lihtne ja kiiresti valmiv argitoit


Tegin oma insta storys küsitluse, et kas soovite, et seda retseptikatsetust ka Teiega jagaksin ja vastuseks oli 100% jah, nii et siit see tuleb. See on tõesti väga maitsev ja kergesti valmiv argitoit, mida olen praeguseks hetkeks juba kaks korda valmistanud :D...kahel järjestikusel päeval. Esimesele lisasin cayenne pipart ka ja see sai minu jaoks liiga tuline. Õnneks R-le meeldivad vürtsikamad toidud, nii et temale see roog sobis. Endale tegin siis uue laari, kuhu cayennet üldse ei pannud. Ma tõesti ei kannata väga vürtsi ja mulle ei meeldi kui vürtsikus kõik muud maitsed enda alla ära matab. 
Serveerisin seda rooga pruuni riisi ja keedetud juurviljade seguga ja lisasin juurde ka kodujuustu. 


Minu pandud täpsed kogused ja retsepti kohandamised: 

283g shampinjone 
173g sibulat 
5g kookosõli (sibula praadimiseks) 
629g Rannamõisa kalkunikintsuliha 
405g (1 purk) Rimi purustatud tomatid basiilikuga 
21g ingveri (kaalutud koorituna) 
2tl karri pulbrit (Santa Maria) 
21g värsket peterselli 
soola ja maitseainesegusid (Jahimehesegu; Rimi Itaalia maitseaine veskis, purustatud paprika) 

Toitumisalane teave 100g valmisroa kohta: 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar