reede, 12. jaanuar 2018

Rikkalik sidruni-beseekook


Mina vähendasin sidrunikreemi ehk täidise suhkrukogust, aga kui olete harjunud sööma magusamat toitu, siis võite lisada steviat või siis rohkem suhkrut. Minu jaoks sai see kook selliste kogustega just õige. Sidruni hapukus on tunda ja see vähendab koogi rammusat maitset ja loob ideaalse tasakaalu
Antud kook nõuab veidi rohkem mässamist, aga tulemus on seda väärt, sest iga amps on tõeliselt nauditav. Põhjaks kasutasin mina ainult digestive küpsiseid ja 100g makrod kujunesid siis nende komponentide põhjal (PS! Munavalge ja munakollased kaalusin eraldi) 
Kasutasin 24cm lahtikäivat koogivormi 
Põhi: 
200g Digestive küpsiseid
50g 82% võid 
Täidis: 
6dl ehk 3x 200ml pakki (nii kilo/liitri hind odavam Rimis) 592ml 35% koort 
6sl ehk 70g Kalew Nisujahu 
78g pruuni suhkrut
2tk sidrunit (pressitud mahl + sidruni koor) 
3tk ehk 43g munakollast 
Kate: 
3tk ehk 106g munavalget 
1dl ehk 50g tuhksuhkrut 

Õpetuse leiate retseptist ;)! Julget katsetamist Teile :)!! 
Saturated fat/Küllastunud rasvh. 11,6g; Fiber/Kiudaineid 0,8g; Sugars/Suhkruid 9,2g

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar