laupäev, 12. mai 2018

Toitev ja tervislik ahjuomlett kartuliga


See retsept on juba tükk aega mul Insta lehel üleval olnud, aga pean seda ka siin jagama ja endale ka kergemaks leidmiseks salvestama. Selles toidus on tegelikult võimalik kõik jäägid külmkapist ära kasutada. 

Minu omlett sai siis järgmine: 
150g (toorelt kaalutud) kartulit 
100g külmutatud juurvilju 
100g shampinjone 
100g punast sibulat 
30g delikatess veisesink 
Maitsestasin himalaaja soolaga. 

2 muna 
riivjuustu 

Keeda kartul ja külmutatud juurviljad. Prae pannil kergelt kartul, sibul ja muud komponendid läbi. Määri pann oliiviõliga kokku ja lisa praetud segu. Seejärel klopi soovitud kogus mune ja soovi korral munavalgeid (mina kasutasin 2 muna, 100g) ja maitsesta segu ning vala kartulimixile peale. 
Küpseta ahjus 200c juures umbes 10-15 minutit. Seejärel lisa riivjuust (kasutasin lepasuitsu riivjuustu seekord) ja küpseta veel 5-10min. 

Serveerimisel lisasin kodujuustu, liha ja värsket salatit. Hoiab kõhu kaua täis ja on ülimaitsev! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar